AROMA VASA CENTRUM.

På Hovrättsesplanaden, ett stenkast ifrån torget i Vasa centrum, finns vårt kvartersbageri med konditori och ett litet café. Här arbetar våra bagare, konditorer, kockar och försäljare för att erbjuda er dagsfärska produkter sex dagar i veckan!
 
Här finns utrymme för kreativitet och nytänkande. Vi producerar enligt säsong och sortimentet varierar från dag till dag! När ni stiger in i lokalen har ni möjlighet att följa hela produktionen i ett stort öppet utrymme. Det kavlas croissanter, matas surdegar, dekoreras tårtor och rostas grönsaker. Tempot är uppe redan kl 6 på morgonen och lugnet faller först sent på eftermiddagen.

Här säljs nygräddat surdegsbröd, flera olika sorters bullar och fina konditoriprodukter. Köp med en smörgås till frukost, plocka ihop en sallad till lunch, hämta smörbakade bullar till mötet eller ett surdegsbröd till kvällens middag! Vi finns här, riktigt nära er!

 

Adress:

Hovrättsesplanaden 11 
65100 Vasa

Öppettider:

Måndag - Fredag | 8-18
Lördag | 9-15

Ta kontakt:

+358 447 745 933
info@aroma.fi

 

aroma bageri 14
aroma bageri 24

AROMA STENHAGA.

I hjärtat av shoppingcentret GW Gallerian i Stenhaga, Vasa, finns vårt populära café. Här öppnar vi kl 10 på morgonen med ett rikligt salladsutbud och en doft av nygräddade bullar som välkomnar redan vid ingången! Med våra femtio sittplatser behöver du inte vara orolig för att inte rymmas, här finns plats!
 
Vårt café i GW Gallerian betjänar sju dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll! Måndagar till lördagar erbjuder vi salladslunch och på söndagar gräddar vi våra populära surdegsvåfflor. Det går även att köpa hem dagsfärskt surdegsbröd från oss!
 
En stor parkering strax utanför gör det enkelt att besöka oss vilken tid på dagen som helst! Välkommen in på en riktigt god kaffe, en mättande salladslunch eller en läskande smoothie!

 

Adress:

Stenhagavägen 14
65300 Vasa

Öppettider:

Måndag - Fredag | 10-20
Lördag | 10-18
Söndag | 12-16

Ta kontakt:

+358 505 631 162
info@aroma.fi 

 

AROMA KVEVLAX.

Här börjar storyn om aroma, år 2011 på Luciadagen. De första surdegsbröden, örfilarna och tårtorna bakas och det som vi idag känner igen som aroma börjar ta form!


Våra populära surdegsbröd finns hos flera återförsäljare och de bakas alla i Kvevlax. Här bakas också tårtor, allt från franska moussetårtor till klassiska gräddtårtor. Det tillreds cupcakes, cheesecakes och bullar i massor. Mot slutet av veckan ringer väckarklockan extra tidigt hos bagarna, långt innan vi andra vaknat, för att surdegsbröden ska nå ut till alla kunder i tid. Volymerna vi producerar har växt med åren, men fortfarande bakas allt för hand och med samma kärlek som från dag ett!


Här kan ni hämta förbeställda produkter! 

 

Adress:

Långgatan 4 
66530 Kvevlax

Öppettider:

Fredag | 8-17
Övriga dagar endast upphämtning av förbeställda produkter vardagar kl 8-14 och lördagar kl 8-12.

Ta kontakt:

+358 447 507 701
info@aroma.fi

 

 

aroma bageri 3

Lilla aroma är vår nyaste enhet

Unknown 2

LILLA AROMA.

I Smedsby centrum finns vår nyaste enhet, ett litet sockersött café med brödbutik!


Lokalen må vara liten, men sortimentet är stort! Här kan man plocka upp förbeställda tårtor, dagsfärska surdegsbröd, färdiga sallader, nygräddade bullar och mycket mer! Varje lördag gräddar vi våra populära surdegsvåfflor som serveras med husets sylt och nyvispad grädde. Med sina 17 sittplatser finns här utrymme för en fika eller en riktigt god cappuccino.


Välkommen in till oss!

Adress:

Marknadsvägen 2
65610 Korsholm

Öppettider:

Måndag - Fredag | 8-17
Lördag | 9-15

Ta kontakt:

+358 505 543 756
info@aroma.fi