AROMA VAASA KESKUSTA.

Hovioikeudenpuistikolla, vain kivenheiton päässä Vaasan torilta, sijaitsee leipomo, konditoria ja korttelikahvila. Täällä leipurit, kondiittorit, kokit ja asiakaspalvelijat tarjoavat sinulle taattua tuoreutta joka päivä! Meillä on tilaa myös luovuudelle ja innovaatioille.
 
Sesongit näkyvät tuotannossamme ja valikoima vaihtelee päivästä toiseen. Sisällä voit seurata työskentelyämme avoimessa tilassa. Croissantteja rullataan, hapanjuurta ruokitaan, kakkuja koristellaan ja juureksia paahdetaan. Olemme täydessä vauhdissa jo kuudelta aamulla, ja rauhallisempi hetki koittaa vasta myöhään iltapäivällä.
 
Myymme tuoretta hapanjuurileipää, erilaisia ​​pullia ja koreita leivonnaisia. Osta voileipä aamiaiseksi, kokoa salaatti lounaaksi, nappaa mukaan voilla leivotut pullat kokoukseen tai hapanjuurileipää illaksi! Olemme täällä, ihan lähellä sinua!

 

Osoite:

Hovioikeudenpuistikko 11 
65100 Vaasa

Aukioloajat:

Maanantai - Perjantai | 8-18
Lauantai | 9-15

Ota yhteyttä:

+358 447 745 933
info@aroma.fi

 

aroma bageri 14
aroma bageri 24

AROMA KIVIHAKA.

Kivihaassa Vaasassa, kauppakeskus GW Gallerian sydämessä on suosittu kahvilamme. Avaamme aamulla klo 10. Tarjolla on monipuolinen salaattivalikoima ja tuoreita leivonnaisia, joiden tuoksu toivottaa sinut tervetulleeksi jo ovella.
 
Viisikymmentä asiakaspaikkaa takaa, että tilaa on. Kahvilamme GW Galleriassa palvelee seitsemänä päivänä viikossa varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan! Maanantaista lauantaihin tarjoamme salaattilounaan ja sunnuntaisin paistamme suosittuja hapanjuurivohveleita.
 
Tuoretta hapanjuurileipää on tarjolla joka päivä. Iso pysäköintialue aivan keskuksen vieressä takaa, että tänne on helppo piipahtaa mihin aikaan päivästä tahansa. Tervetuloa nauttimaan hyvästä kahvista, raikkaastasalaattilounaasta tai virkistävästä smoothiesta!

 

Osoite:

Kivihaantie 14
65300 Vaasa

Aukioloajat:

Maanantai - Perjantai | 10-20
Lauantai | 10-18
Sunnuntai | 12-16

Ota yhteyttä:

+358 505 631 162
info@aroma.fi 

 

AROMA KOIVULAHTI.

Aroman tarina alkoi Koivulahdessa Lucian päivänä 2011. Ensimmäiset hapanjuurileivät, korvapuustit ja kakut leivottiin täällä ja se, mikä tänään on Aroma, syntyi.
 
Suosittuja hapanjuurileipiämme on saatavalla useilta jälleenmyyjiltä, mutta ne kaikki leivotaan edelleen Koivulahdessa. Täällä leivotaan myös kakkuja - kaikkea ranskalaisista moussekakuista klassisiin kermakakkuihin. Kuppikakkuja, juustokakkuja ja pullia syntyy yllin kyllin. Täältä voit noutaa myös ennakkoon tilatut tuotteet.
 
Loppuviikolla leipurin herätyskello soi erityisen aikaisin, kauan ennen kuin me muut olemme heräilleet, jotta hapanjuurileivät ehtisivät ajoissa asiakkaillemme. Tuotantomäärät ovat kasvaneet vuosien varrella, mutta kaikki leivotaan edelleen käsin ja yhtä suurella rakkaudella kuin ensimmäisenä päivänä!

 

Osoite:

Pitkäkatu 4 
66530 Koivulahti

Aukioloajat:

Perjantai | 8-17 
Muina päivinä ainoastaan tilausten nouto, arkipäivisin klo 8-14 ja lauantaisin klo 9-12.

Ota yhteyttä:

+358 447 507 701
info@aroma.fi

 

 

aroma bageri 3

Lilla aroma on uusin toimipisteemme

Unknown 2

LILLA AROMA.

Sepänkylän keskustassa sijaitsee uusin toimipisteemme, suloinen pikku kahvila, jossa on myös leipätiski.
 
Tilat ovat rajalliset, mutta valikoima on kattava. Täältä voit noutaa myös ennakkoon tilatut kakut, tuoreet hapanjuurileivät, valmiit salaatit, vastaleivotut pullat ja paljon muuta. Joka lauantai paistamme suosittuja hapanjuurivohveleita, jotka tarjoillaan talon hillon ja kermavaahdon kera. Kahvilassamme on 17 asiakaspaikkaa, joissa voit nauttia kupposen hyvää kahvia tai kuohkean cappuccinon.
 
Tervetuloa!

Osoite:

Markkinatie 2
65610 Mustasaari

Öppettider:

Maanantai - Perjantai | 8-17
Lauantai | 9-15

Ota yhteyttä:

+358 505 543 756
info@aroma.fi