Aroma 72

Kesän juhlakakut löytyy täältä!

KÄSITYÖRUOKAA. IHMISIÄ. TAPAAMISIA.

Täällä Aromassa leivomme kaiken alusta asti huolella valituista aineksista. Näin olemme aina tehneet. Aroma sai alkunsa pienestä artesaanileipomosta, joka keskittyi hapanjuurileivontaan. Nykyisin tarjoamme paljon muutakin. Meiltä löytyy salaatteja, kakkuja ja laaja valikoima makeita leivonnaisia - jotain joka tilanteeseen.
 
Tervetuloa!

 

Suositut Tuotteet.
Ohita listaus

AUKIOLOAJAT.

Meillä on neljä toimipistettä, joista jokainen on omanlaisensa sekä tunnelmaltaan että tarjonnaltaan.
Toimipisteemme Vaasan keskustassa on täysimittainen leipomo ja konditoria, jossa on sekä kauppa että pieni kahvila. Palvelupisteessämme Kivihaassa, GW Galleriassa, on kahvila, joka tarjoaasalaattilounaita ja kaikenlaista hyvää kahvin kera. Sepänkylän keskustan Lilla-Aromassa, joka on uusin toimipisteemme, on leipäkauppa ja kahvila. Koivulahdessa ovat Aroman juuret. Koivulahden leipomo toimii tällä hetkellä tuotantoleipomona ilman varsinaista kuluttajamyyntiä, mutta täältä voit kuitenkin halutessasinoutaa ennakkoon tilaamasi tuotteet.
 
Kaikkien toimipisteidemme aukioloajat löydät alta.

SALAATTILOUNAS.

Kaikki salaattimme sisältävät vapaasti valittavia täytteitä päivän salaattivalikoimasta, reilun viipaleenvastaleivottua hapanjuurileipää, vettä ja kahvia/teetä.
 
Aroma Vaasan keskusta: Maanantai - Perjantai klo 10-14.30
Aroma Kivihaka: Maanantai - Perjantai klo 10-17, Lauantai klo 10-14.30
Lilla Aroma: Maanantai - Perjantai klo 10-17 (valikoima valmiita salaatteja)
 
Hinta: Pieni salaatti 11,50 €, Iso salaatti 13,50 €
Ajankohtaista. Juhla-aikojen lähestyessä täydennämme valikoimaamme sesonkiin sopivilla kakuilla ja leivonnaisilla. Rakastamme makeita leivonnaisia jopa niin paljon, että omistamme niille aivan omat juhlapäivänsä! Täältä näet, miten juhlistamme esimerkiksi korvapuustin tai laskiaispullan päivää. Silloin tällöin lataamme tänne myös leivontavinkkejä kaikille kotikondiittoreille.
Rectangle 952x

AROMAN JUURET.

Koivulahdessa, leipomoksi muunnetussa entisessa kauppakiinteistössä kehiteltiin ahkerasti reseptiikkaa ja koeleivottiin marraskuussa 2011. Näin sai alkunsa Aroma.
 
Liikeideamme oli valmistaa artesaani leipomotuotteita, painottaen hapanjuurileivontaa, aidosta voista leivottuja pullia ja suhteellisen rajattua valikoimaa erilaisia kakkuja. Lucian päivänä 13.12.2011 avasimme uuden leipomomme, josta levisi tuoreiden leivonnaisten houkutteleva tuoksu.

 

TERVETULOA HAPPAMAN TAIKINAJUUREN JA ILOISTEN LEIPUREIDEN MAAILMAAN!
Unknown 2

MARIAN TARINA.

Aroman perustaja Maria Vestergård kuvailee itseään yrittäjäksi, joka rakastaa luovaa työtä. Ajatus Aromasta kypsyi hänen sisällään useita vuosia ennen kuin liikeidea vihdoin sai fyysisen muotonsa. Luovuus yhdistettynä Marian intohimoon makuja ja muotoja kohtaan loivat Aromalle vankan perustan. Leipurit, kondiittorit, kokit ja ruoka-artesaanit työskentelevät rinta rinnan, kehittävät tuotteita yhdessä ja luovat uutta sisältöä joka päivä.

HALUAISITTEKO TUOTTEITAMME MYYNTIIN?

Teemme mielellämme yhteistyötä uusien jälleenmyyjien, ravintoloiden ja kahviloiden kanssa. Soita tai lähetä sähköpostia, niin kerromme lisää!

 

Yhteistyökumppanit.